Logotype telnummer

Välkommen till SWELIFT!
06:00-16:00 - Vardagar
JOUR DYGNET RUNT - Alla dagar

Регистрируйтесь на сайте нашей микрофинансовой организации и получайте займ на карту мгновенно без проверки кредитной истории. Для получения займа вам не понадобится предоставлять залог и поручительство. Ознакомится с условиями микрозаймов вы сможете ознакомится на сайте http://credit-n.ru

Om SWELIFT

SWELIFT`s kärnverksamhet är uthyrning av byggliftar, ställning och truckar. I den egna maskinparken finns bomliftar, saxliftar, larvbandsliftar, billiftar, höjdliftar, släpvagnsliftar och teleskoptruckar samt Zip-Up ställning. Som ett komplement hyr SWELIFT även ut bland annat pallvagnar, körskyddsskivor, materialliftar, kravallstaket samt mycket mer som underlättar ert arbete. Vi har även försäljning av HESTRA JOB arbetshandskar och MILLER personliga fallskydd. För att kunna tillgodose kunders önskemål om att hyra alla typer av liftar, maskiner och ställningar samarbetar SWELIFT med flera företag inom uthyrningsbranschen. Vad ni än önskar hyra så kontakta oss för vår målsättning är att ordna fram det till Er!

SWELIFT vill skapa en trygg arbetsmiljö för både oss och våra kunder och målet är att alla ska ha utbildning och utrustning för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Vi kan erbjuda utbildning för dom flesta branscher så som arbete i mobila arbetsplattformar, fallrisk, heta arbeten, säkra lyft och maskinförare för entreprenadmaskiner. Samtliga kursledare är auktoriserade av LUR, BYN, TYA, Svensk Energi och följer arbetsmiljöverkets föreskrifter samt andra gällande lagar och krav.

SWELIFT grundades i augusti 2008 och tillsammans har vi byggt upp ett team med lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Ambitionen är att ständigt förnya och bibehålla vår höga kvalitet på maskinparken då kvalitet ska löna sig, maskiner som inte får den service och underhåll som krävs skapar kostsamma stillestånd. För att skapa en hållbar verksamhet finns det även ett stort intresse av att använda speciellt utvalda produkter och ha en modern maskinpark som ger så lite miljöpåverkan som är möjligt.

Allt detta har gett resultat och SWELIFT är ett företag som fortfarande strävar efter att nå högre höjder.